Interclub 2016 (November 2016)


Beknopt verslag:

DAG 2

Onze heren in 2A Vlaams zijn erin geslaagd om zich te verzekeren van behoud, en dit door middel van 2 nieuwe zeges - goed voor een 6e plaats. Mission: accomplished!

Maar wat te denken van onze dames: zij behaalden de gouden plak in 1e Vlaams en PROMOVEREN NAAR 1e NATIONALE! P r o f i c i a t !





DAG 1

Onze heren in 2A Vlaams mochten in Zwevezele hun ding gaan doen. Het werd een zwaar potje vechten. Ons team o.l.v. coach Dirk kende 2 verliezen, 1 zege en 1 gelijkspel (de zege werd op basis van technische punten uiteindelijk aan de tegenstander toegekend). Als we in de volgende ronde 2 zeges kunnen laten optekenen, moet behoud in 2A zeker mogelijk zijn. Je kan onze heren een hart onder de obi gaan steken op zaterdagmorgen 19-nov in de Gentse Topsporthal. Doen, want een interclub is een echte belevenis!

De damesploeg moest naar St-Truiden voor hun kampen in 1e Vlaamse afdeling. Onder leiding van coach Christophe wisten onze dames zowaar hun 4 kampen allemaal te winnen!! Zelfs als het op de 2e dag wat minder zou gaan, dan nog moet een ereplaats in deze afdeling zeker zijn. Ook onze dames kan je nog gaan aanmoedigen, op zondagmiddag 20-nov in de Gentse Topsporthal.




Terug