Groot succes op het BK Kata te Etterbeek (24 april 2016)


Resultaten:

Kime No Kata: Dirk De Maerteleire & Christophe Inghelbrecht: 1e plaats
Yanick Vandekerckhove & Patrick Minnoy: 3e plaats


Ju No Kata: Nathalie De Pauw & An Roelands: 1e plaats


Kodokan Goshin Jutsu: Dirk De Maerteleire & Christophe Inghelbrecht: 2e plaats


Judoshow U18: 1e plaats


Verslag:


Zondag 24 april was er het jaarlijkse nationaal kata kampioenschap. Traditioneel had onze judoschool hun sterkhouders uitgestuurd om ook dit jaar te proberen de clubkleuren te verdedigen.

En dat hebben ze met verve gedaan. In een sterk bezette editie (in totaal 25 deelnemende koppels) brachten ze maar liefst 3 titels, 1 zilveren en 1 bronzen medaille mee richting onze dojo.


De trainsters Nathalie en An werden Belgisch kampioen in de Ju no kata kompetitie.

Onze trainers Dirk en Christophe werden Belgisch kampioen in de Kime no kata kompetitie (hun elfde titel trouwens). Meester Yanick en vaste uke Patrick legden verdiend beslag op de bronzen plak in diezelfde kompetitie.

Onder het goedkeurend oog van trainers Sabine en Yanick werd ons jeugdig judoshow team bestaande uit Emma en Jasper (Cools), Krian (Demerre), Noah (Eeckhout) en Britt (Martens) Belgisch kampioen judoshow U18.

Een zilveren medaille was weggelegd voor Dirk en Christophe in de Kodokan Goshin Jutsu kompetitie. Een gelegenheidsoefening voor onze trainers naar aanloop van meester Dirk’s examen begin juni.

Aan allen een dikke proficiat! Loon naar werk en alle succes aan de deelnemende koppels van het Europees Kampioenschap op 21-22 mei in Sardinië.




Dirk


Terug