Ga naar de inhoud

Kans tot graadverhoging voor de witte gordels (Groep1) op 19 december aanstaande

De Covid-19 pandemie en het daaraan gekoppeld herhaaldelijk onderbreken van het judo-seizoen maakt het niemand gemakkelijk, maar toch willen we onze jonge judoka's perspektief bieden op graadverhoging.

Op zaterdag 19-december a.s. kunnen de witte gordels van Groep1 - die dat willen - tijdens de les examen afleggen voor het 1e gele streepje. Geen speciale voor-inschrijving vereist, gewoon inschrijven voor de desbetreffende les op de weblinks die binnenkort weer opengezet worden.

Te kennen leerstof (Deel 1: 1e gele streepje)

Japanse woordjes


Kinderen uit Groep1 die op deze zaterdag geen examen willen doen krijgen gewoon les.

Voor andere judokaatjes zullen we in de komende weken ook examen-gelegenheden beginnen inplannen.

 

Tags: