Ga naar de inhoud

Herneming van de lessen t.e.m. 12 jaar: maandag 15-februari

Op 1-feb-2021 zijn door de overheid nieuwe beperkingen opgelegd in het kader van de bestrijding van de Covid-19 pandemie. Hierdoor kan judo t.e.m. 12 jaar in de dojo enkel
[a] als je judo kiest als enige buitenschoolse activiteit, en
[b] de lessen plaatsvinden in groepen van max 10.
 
We hebben van de gemeentelijke overheid groen licht gekregen om onze judo-lessen t.e.m. 12 jaar opnieuw te laten doorgaan in de dojo, onder strikte voorwaarden. De gevolgen hiervan op onze organisatie worden hier beknopt weergegeven.

1. De dojo zal worden verdeeld in 2 gescheiden secties:
- Mat1 (te bereiken via de hoofdingang aan de Plataan)
- Mat2 (te bereiken via de zij-ingang)
Op welke mat jouw les doorgaat zal duidelijk gecommuniceerd worden.

2. We gaan terug naar de ouwegetrouwe groepsverdeling op basis van de kleur van de gordel, dus:
- Kleuters (4 tem 6 jaar)
- Witte Gordels (6 tem 12 jaar)
- Gele Gordels (6 tem 12 jaar)
- Oranje/Groene Gordels (6 tem 12 jaar)
Kleuters kunnen 1x per week les volgen, alle anderen hebben 2 lesmomenten.

3. Elke groep zal worden onderverdeeld in bubbels van max 10 judoka's, bvb. 'Kleuters A' & 'Kleuters B', of 'Oranje/Groen A' & 'Oranje/Groen B'. Details over het vormen van deze bubbels en over de bijhorende les-uren volgen eerstdaags.

4. Bubbels zijn VAST voor de volledige duur van deze nieuwe Covid-19 beperkingen. Als je bent ingeschreven voor een bepaalde bubbel, blijf je ten allen tijde in deze bubbel, veranderen is niet mogelijk.

5. Voorts blijven alle reeds bestaande beperkingen in voege: wie ziek is blijft thuis, hand-hygiëne, geen kleedkamers/douches, geen toeschouwers, de bar is gesloten, matten worden ontsmet tussen de lessen, etc.
 
Iedereen zal vannacht een email krijgen met details, in het bijzonder betreffende de vereiste registraties voor de bubbels van 10. Geen email ontvangen -> verwittig info@judoschoolmerelbeke.be .

Sportieve groeten,

Het bestuur
Tags: