Ga naar de inhoud

UPDATE met betrekking tot de COVID-19 BEPERKINGEN

Op basis van de nieuwe richtlijnen van Judo Vlaanderen, welke te danken zijn aan de positieve tendensen in de bestrijding van de COVID-19 pandemie, doet het ons plezier mee te delen dat Judoschool Merelbeke plant om met ingang van ZATERDAG 12 JUNI 2021 terug te vallen op de 'aloude' groepen en les-uren voor kleuters en jeugd t.e.m. 12 jaar, en dit tot einde seizoen op 27 juni. Zie hieronder voor details. De noodzaak om zich te registreren vervalt; bij overbezetting, waarbij de opgelegde densiteitsregels zouden overschreden worden, kan het zijn dat wij alsnog e.e.a. moeten aanpassen of naar een systeem van registratie dienen te gaan.

Kleuters1: 4- tot 5-jarigen
Kleuters2: 5- tot 6-jargen
Jeugd1: 6- tot 12-jarigen: witte gordels (incl. initiaties) en gele gordels zonder oranje streepje
Jeugd2: 6- tot 12-jarigen: gele gordels met één of twee oranje streepjes, alle oranje gordels en alle groene gordels

Zaterdag
09u00-09u50 Geen les
09u50-10u40 Kleuters1 & Kleuters2 SAMEN
10u45-12u00 Jeugd1
Zondag
09u30-10u45 Jeugd2
Woensdag
18u00-19u00 Jeugd1
19u00-20u00 Jeugd2

Naast de uitdrukkelijke vraag naar hand-hygiëne en de vraag om niet deel te nemen wanneer m'n zich ziek voelt, blijven er nog steeds beperkingen in voege. Zo blijft de bar gesloten en zijn geen toeschouwers toegelaten. Het gebruik van kleedkamers en douches is tot nader order niet mogelijk. De dojo zal steeds verlucht worden via hoofd-ingang, zij-ingang en vensters. De trainers zullen met een mondmasker blijven werken.

Daarnaast krijgen witte gordels van Jeugd1 de kans om examen graadverhoging te doen tijdens de les van 19-juni aanstaande. Bijkomende info en registratie op https://www.eventbrite.be/e/registratie-jsm-examen-graadverhoging-kinderen-witte-gordels-158761296311. Inschrijvingen voor dit examen worden afgesloten op 17-juni.

Aan judoka's die willen initiëren (4 gratis lessen) vragen we nog wat geduld uit te oefenen; jullie verwijzen we graag naar het begin van het nieuwe seizoen in september.

Wat betreft judoka's van 13 en ouder, zijn de thans opgelegde densiteitsregels van die mate dat een her-opening voor deze judoka's nog niet gerealiseerd kan worden. We kijken uit naar verdere versoepelingen in de zomer-maanden.

Het bestuur.

Tags: