Ga naar de inhoud

Informatie betreft de start van sportseizoen 2021-2022

Het voorbije sportjaar 2020-2021 was, door toedoen van de Covid19 pandemie, een waar ‘annus horribilis’. Reeds na een paar weken noodzaakte het virus ons om de lessen voor Volwassenen (13 jaar en ouder) op te schorten, en de opgelegde beperkingen hebben een indoor herstart nooit toegelaten. Voor Kleuters en Jeugd t.e.m. 12 jaar zijn we er, ondanks constant veranderende regelgevingen ten gevolge van de nu eens positieve dan weer negatieve evolutie van Covid19, toch in geslaagd om bijna het ganse sportjaar lessen en examens graadverhoging te blijven organiseren. We bedanken hierbij al onze leden en sympathisanten voor hun begrip, en we steken ook graag een pluim op de figuurlijke hoed van onze trainers.
 
Met hoop en goede moed, maar ook met de nodige voorzichtigheid, kunnen we nu aankondigen dat de planning voor de start van het sportseizoen 2021-2022 er als volgt uitziet:
• Woe 18-aug: opstart Volwassenen (behalve initiaties)
• Woe 1-sep: opstart Kleuters, Jeugd, alsook alle initiaties
 
Meer details vinden jullie in JSMbriefstartseizoen2021.pdf
 
Iedereen zal binnenkort ook een email krijgen met deze details. Geen email ontvangen -> verwittig info@judoschoolmerelbeke.be .
 

Sportieve groeten,

Het bestuur