Ga naar de inhoud

An Roelands is de Club-API

Het doet ons als bestuur veel plezier dat we ook binnen onze judoschool over een gevormde API (AanspreekPersoon Integriteit) beschikken. Zij stelt zich hier graag aan jullie voor.

Hoi allemaal,
Mijn naam is An Roelands. Ik ben sinds dit sportieve jaar 2021-2022, aangesteld als de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van Judoschool Merelbeke.
Als sporter, ouder, trainer, bestuurder, vrijwilliger of ander persoon betrokken bij onze Judoschool kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Je kan me een mailtje sturen op anroelands68@gmail.com of je kan me bellen op 0491/56.98.97. Op woensdag tijdens de +12 training en op zaterdag bij de kleutertraining ben ik aanwezig in de dojo. Je kan me ervoor of erna altijd persoonlijk aanspreken. Ik maak dan graag tijd om naar jou te luisteren.
Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.
Sportieve groeten,
An

Tags: