Ga naar de inhoud

Informatie seizoen 2023-2024

We hopen dat iedereen heeft (of nog gaat) kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie. En al staat onze geslaagde randori-middag en afsluitende BBQ nog vers in het geheugen, het nieuwe sportseizoen komt inderdaad reeds om de hoek kijken!

Het bestuur heeft intussen niet stilgezeten. Er is volop gewerkt aan het vernieuwen van de damesdouches. En (tromgeroffel) met ingang van 28-juni ll. heeft onze judoschool het statuut van een VZW aangenomen.

We kunnen nu aankondigen dat de planning voor de start van het sportseizoen 2023-2024 er als volgt uitziet:

  • Woe 23-aug-2023: opstart Volwassenen (geen initiaties)
  • Zat & Zon 2-3-sep-2023: opstart Kleuters, Jeugd, alsook alle initiaties

 

Informatie betreft de start van het nieuwe seizoen vind je hier - deze info wordt ook per email aan de leden gestuurd.