Ga naar de inhoud

Er werd deze zomer niet stilgezeten door de competitieve judoka’s

De BBQ van 25 juni betekende voor 21 van onze judoka’s niet persé het einde van het seizoen. Dit jaar werd er tijdens de maanden juli en augustus via onze whatsapp-groep deelgenomen aan externe trainingen (georganiseerd in Leuven, Wilrijk) en aan de stages van Ilse Heylen in Geraardsbergen. In totaal werden door deze judoka’s 210 trainingen gepresteerd wat een mooi gemiddelde van 10 trainingen per persoon oplevert.

We zijn er in geslaagd om enkele keren met 9 mensen in Leuven te geraken en zelfs één maal met 10 op de Stage van Ilse Heylen in Geraardsbergen. Deze zomer kan m.a.w. een succes genoemd worden en geeft een boost om dit in komende verloven te herhalen.

Proficiat en bedankt aan alle judoka’s die meegingen in het verhaal en hier de vruchten van zullen dragen in het nakende competitieseizoen. Volgende judoka’s hebben een stukje van de zomer opgeofferd (in alfabetische volgorde) : Arne Dewulf, Arwen Oosterlinck, Axl Varewyck, Finn Goorman, Karsten Ryckaert, Kobe Noël, Lieze Ryckaert, Lorn Dewulf, Mauro de Paepe, Maxime de Wuffel, Merel Carrijn, Michaël Varewyck, Noa Coghe, Noah Eeckhout, Pim van de Walle, Rhune Sleeuwaert, Sven van Driessche, Tine Van den Bergh, Tom Dillen, Torben Oosterlinck en Ward van de Walle.

Natuurlijk ook bedankt aan alle chauffeurs die bereidwillig waren om deze afstanden te overbruggen met onze judoka’s, zonder jullie was dit ook niet gelukt !

Michaël Varewyck