Ga naar de inhoud

Een waanzinnig PK Jeugd 2024

Vorige zaterdag was er het Provinciaal Kampioenschap voor de Jeugd (U15, U18, U21) te Aalter. Het werd een waanzinnige editie van het PK. Niet alleen waren we met een record aantal van 26 judoka aanwezig (de 27e was door ziekte geveld), niet alleen konden we beroep doen op 5 coaches, maar we kwamen ook nog es met ZESTIEN medailles en dus plaatsen voor het Vlaams Kampioenschap naar huis!

Goud 🥇 voor:

Abubakar Khasarov u15

Arwen Oosterlinck u15

Lorn Dewulf u18

Rhune Sleeuwaert u18

Finn Goorman u18

Nathan Van Hoorebeke u21

Zilver🥈 voor:

Tine Van Den Bergh u21

Brons 🥉 voor:

Jacob Content u15

Sam De Maerteleire u15

Lili D’haese u15

Noah Hoedekie u15

Sanidapa Volckaert u15

Rune Baeten u15

Louie Laute u18

Kobe Noel u18

Ibragim Ozdoev u18

Een dikke proficiat aan alle deelnemers. Volgende week verwachten we opnieuw de volle inzet op het Vlaamse Kampioenschap. Hopelijk kunnen we daar opnieuw een aantal medailles mee naar huis nemen. Supporters meer dan welkom!

Dank ook aan coaches Marty, Christophe, Arne, David en Michaël!