Nieuwspagina 202130 december 2021

Hervatting van de lessen op woensdag 05-jan-2022

Beste judoka's,
Beste ouders,

Op 5-januari 2022 hernemen we de judo-lessen, na een door onszelf opgelegde pauze van 1 maand.

Wijziging voor de kleuters: de 2 kleutergroepjes worden samengevoegd in 1 les, welke doorgaat op zaterdag van 09u30 tot 10u30; Jeugd1 komt dan zoals voorheen om 10u45 aan de bak.

In de dojo blijft CST (Covid Safe Ticket) van toepassing.

Het bestuur.

5 december 2021

5e plaats voor Tine op het BK Jeugd

Na 3e plaatsen op het Provinciaal en het Vlaams Kampioenschap, is Tine Van Den Bergh in Herstal 5e geworden op het Belgisch Kampioenschap. Dit is het knappe resultaat van een lange weg van training en competitie-deelnames.

>> Foto en verslag door Dirk.

5 december 2021

Opschorting van alle lessen tot woensdag 05-jan-2022

Beste judoka's,
Beste ouders,

Na het bekendmaken van de nieuwe Covid19 maatregelen afgelopen vrijdag door het Overlegcomite heeft het bestuur van onze judoschool beslist om alle lessen tijdelijk op te schorten tot woensdag 05-jan-2022. Na rijp beraad hebben onderstaande argumenten daartoe de doorslag gegeven.

- omdat onze judolessen georganiseerd zijn in grote groepen (soms > 60 judoka's) met nauw en veelvuldig onderling wisselend contact
- omdat we de lessen toch op een inhoudelijk kwalitatieve manier willen blijven organiseren, zonder restricties zoals groepen van max. 10 judoka's, 1 vaste partner e.d.
- omdat we vinden dat het de taak en plicht is van elke judoka om op een positieve manier bij te dragen aan de maatschappij; de doelstelling van onze sport is immers 'jita kyoei', zijnde 'voorspoed en algemeen welzijn'
- omdat we onze trainers en judoka's willen vrijwaren van eventueel mogelijke besmetting

Concreet betekent dit dat er voor de kleutertrainingen 2 lessen wegvallen. Voor alle andere groepen vallen er in totaal 6 trainingen weg (tijdens het kerstweekend en het nieuwjaarsweekend staat er sowieso geen training gepland). We zijn overtuigd dat dit beperkt aantal geschrapte trainingen weinig tot geen invloed zal hebben op het mentale welzijn van onze (jonge) judoka's.

We hopen dat jullie deze beslissing begrijpen en net zoals ons de noodzaak ervan inzien.

Hartelijk dank voor jullie begrip!
Alvast fijne feestdagen, hou het gezond en tot op de tatami!

Met sportieve groet,

Het bestuur.

11 november 2021

Open Belgisch Kampioenschap Senioren

Op het BK voor senioren op 11/11/2021 hadden we slechts 2 deelnemers.

Arne De Wulf nam de -73 voor zijn rekening. Hij kwam vrij snel waza ari voor door een houdgreep. Kort daarna werd zijn aanval overgenomen en kreeg hij ippon tegen. Jammer genoeg kreeg hij geen herkansing meer.

Maxime De Wuffel probeerde het dan in de -81. Hij kon zijn eigen kumi kata niet opdringen, waardoor hij geen controle kreeg op zijn tegenstander en zijn eerste wedstrijd dan ook verloor met ippon. Ook hij kreeg geen herkansing.

Het was voor beiden een leerrijke ervaring en hopelijk is het ook een wake up call voor de interclub.

6 november 2021

Ontmoeting te Wingene

Christophe en Arne mochten met 3 U11 en 8 u13 naar Wingene, voor de ontmoeting aldaar.

>> Foto en verslag door Christophe.

30 oktober 2021

Eindelijk nog es Provinciaal Kampioenschap Jeugd

Na een jaar zonder jeugdkampioenschappen was het afgelopen weekend dan toch tijd voor de provinciale jeugdkampioenschappen 2021. Dirk was met een beperkte delegatie ter plekke, maar Tine wist zich wel te plaatsen voor de Vlaamse kampioenschappen.

>> Foto's en verslag door Dirk.

1 november 2021

Invoering van CST (Covid Safe Ticket) bij JS Merelbeke

Sinds maart 2020 heeft JS Merelbeke steeds het voortouw genomen bij het bestrijden van de aanslepende Covid19 pandemie, en hebben wij steeds geprobeerd om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen in deze (bij contactsport des te meer) complexe materie.

In het licht van de nieuwe regels welke vandaag 1-november zijn ingegaan (met de 4e coronagolf onderweg), en rekening houdend met het feit dat onze cafetaria integraal deel uitmaakt van onze sportinfrastructuur, hebben we na rijp beraad besloten om met onmiddellijke ingang ook bij JS Merelbeke het CST (Covid Safe Ticket) in te voeren.

Concreet zal iedereen van 16 jaar of ouder, judoka of ouder / bezoeker, bij het binnenkomen gevraagd worden om een Covid Safe Ticket voor te leggen, bij voorkeur in digitale vorm (QR code). Zonder CST mag ons gebouw niet betreden worden. In ruil mag men zich binnen de dojo zonder mondmasker verplaatsen (het dragen ervan mag natuurlijk altijd), en zo kunnen wij ook onze bar openhouden.

Let wel! In de dojo blijven we maximaal inzetten op een goede verluchting: ramen en deuren zullen steeds geopend blijven, ook bij kouder weer. De CO2 zal worden gemeten met 4 toestellen, en bij overschrijding van de norm dient de dojo ontruimd te worden. In dat kader vragen we de ouders / bezoekers ook om (indien mogelijk) de dojo zo weinig mogelijk te betreden, en zeker om de drukke afzet- en ophaal-momenten zo kort mogelijk te houden.

Daarnaast blijven we erop rekenen dat wie zich ziek voelt of bepaalde symptomen heeft, spontaan beslist om niet naar de dojo te komen.

Dank voor jullie begrip.

Het bestuur.

29 oktober 2021

Nieuwe beperkingen - 4e golf van Covid19

In het kader van nieuwe door de overheid bepaalde regels rond de fameuze 4e golf van Corona, gelieve met het volgende rekening te houden, en dit met onmiddellijke ingang:

- mondmasker verplicht voor iedereen binnen de dojo, tenzij [a] op de mat, [b] in de douche
- mondmasker mag enkel kort afgezet worden om iets te drinken
- trainers werken met mondmasker

We vragen de ouders om (indien mogelijk) de dojo zo weinig mogelijk te betreden, en zeker om de drukke afzet- en ophaal-momenten zo kort mogelijk te houden.

In de dojo zetten we ook maximaal in op een goede verluchting, ramen en deuren zullen steeds geopend blijven.

Dank voor jullie begrip. Laten we samenwerken om te vermijden dat we binnenkort opnieuw drastische maatregelen moeten toepassen. Het bestuur.

9 oktober 2021

U9/U11/U13 kampen opnieuw te Lendelede

Het was van januari 2020 geleden dat onze kleinsten nog es aan de bak waren; toen was het ook in Lendelede. Coach Dirk zorgde vandaag voor 11 judoka's, verdeeld over 5 U13'ers en 6 U11'ers (met maar liefst 4 meisjes bij die U11!). Geen U9 deze keer mee.

>> Foto en verslag door Dirk.

2 oktober 2021

Eerste U18 competitie sinds lang...

Op zaterdag 2 oktober was er, sinds lang, opnieuw een competitie op Oost-Vlaamse bodem voor onze U18. Met een uitgedund aantal JSM'ers (de 2 habituťs Luka en Niels Van Renterghem moesten verstek laten gaan) werd het toch een mooie sportieve dag.

>> Foto en verslag door Dirk.

23 september 2021

An Roelands is de Club-API (AanspreekPersoon Integriteit)

Het doet ons als bestuur veel plezier dat we ook binnen onze judoschool over een gevormde API (AanspreekPersoon Integriteit) beschikken. Zij stelt zich hier graag aan jullie voor.

Hoi allemaal,
Mijn naam is An Roelands. Ik ben sinds dit sportieve jaar 2021-2022, aangesteld als de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van Judoschool Merelbeke.
Als sporter, ouder, trainer, bestuurder, vrijwilliger of ander persoon betrokken bij onze Judoschool kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Je kan me een mailtje sturen op mailto:anroelands68@gmail.com of je kan me bellen op 0491/56.98.97. Op woensdag tijdens de +12 training en op zaterdag bij de kleutertraining ben ik aanwezig in de dojo. Je kan me ervoor of erna altijd persoonlijk aanspreken. Ik maak dan graag tijd om naar jou te luisteren.
Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.
Sportieve groeten,
An

08 juli 2021

Informatie betreft de start van sportseizoen 2021-2022

Het voorbije sportjaar 2020-2021 was, door toedoen van de Covid19 pandemie, een waar 'annus horribilis'. Reeds na een paar weken noodzaakte het virus ons om de lessen voor Volwassenen (13 jaar en ouder) op te schorten, en de opgelegde beperkingen hebben een indoor herstart nooit toegelaten. Voor Kleuters en Jeugd t.e.m. 12 jaar zijn we er, ondanks constant veranderende regelgevingen ten gevolge van de nu eens positieve dan weer negatieve evolutie van Covid19, toch in geslaagd om bijna het ganse sportjaar lessen en examens graadverhoging te blijven organiseren. We bedanken hierbij al onze leden en sympathisanten voor hun begrip, en we steken ook graag een pluim op de figuurlijke hoed van onze trainers.

Met hoop en goede moed, maar ook met de nodige voorzichtigheid, kunnen we nu aankondigen dat de planning voor de start van het sportseizoen 2021-2022 er als volgt uitziet:
. Woe 18-aug: opstart Volwassenen (behalve initiaties)
. Woe 1-sep: opstart Kleuters, Jeugd, alsook alle initiaties

Alle details vinden jullie in de >> nieuwsbrief.

Daarnaast een warme oproep:
Ook dit jaar heeft onze dojo nood aan een opfrisbeurt. Douches en sanitair, de bar, alles moet es stevig met water en kuisproduct aangepakt worden voor de heropening in augustus. Help je club en zie je judo-vrienden al es terug, door de handen uit de mouwen te komen steken, 26-27-28-29-jul van 18u00 tot 21u00. BE THERE !

08 juni 2021

'Normalisatie' lessen t.e.m. 12 jaar

Op basis van de nieuwe richtlijnen van Judo Vlaanderen, welke te danken zijn aan de positieve tendensen in de bestrijding van de COVID-19 pandemie, doet het ons plezier mee te delen dat Judoschool Merelbeke plant om met ingang van ZATERDAG 12 JUNI 2021 terug te vallen op de 'aloude' groepen en les-uren voor kleuters en jeugd t.e.m. 12 jaar, en dit tot einde seizoen op 27 juni. Zie hieronder voor details. De noodzaak om zich te registreren vervalt; bij overbezetting, waarbij de opgelegde densiteitsregels zouden overschreden worden, kan het zijn dat wij alsnog e.e.a. moeten aanpassen of naar een systeem van registratie dienen te gaan.

Kleuters1: 4- tot 5-jarigen
Kleuters2: 5- tot 6-jargen
Jeugd1: 6- tot 12-jarigen: witte gordels en gele gordels zonder oranje streepje
Jeugd2: 6- tot 12-jarigen: gele gordels met ťťn of twee oranje streepjes, alle oranje gordels en alle groene gordels

Zaterdag
09u00-09u50 Geen les
09u50-10u40 Kleuters1 & Kleuters2 SAMEN
10u45-12u00 Jeugd1
Zondag
09u30-10u45 Jeugd2
Woensdag
18u00-19u00 Jeugd1
19u00-20u00 Jeugd2

Naast de uitdrukkelijke vraag naar hand-hygiŽne en de vraag om niet deel te nemen wanneer m'n zich ziek voelt, blijven er nog steeds beperkingen in voege. Zo blijft de bar gesloten en zijn geen toeschouwers toegelaten. Het gebruik van kleedkamers en douches is tot nader order niet mogelijk. De dojo zal steeds verlucht worden via hoofd-ingang, zij-ingang en vensters. De trainers zullen met een mondmasker blijven werken.

Daarnaast krijgen witte gordels van Jeugd1 de kans om examen graadverhoging te doen tijdens de les van 19-juni aanstaande. Bijkomende info en registratie op https://www.eventbrite.be/e/registratie-jsm-examen-graadverhoging-kinderen-witte-gordels-158761296311. Inschrijvingen voor dit examen worden afgesloten op 17-juni.
Aan judoka's die willen initiŽren (4 gratis lessen) vragen we nog wat geduld uit te oefenen; jullie verwijzen we graag naar het begin van het nieuwe seizoen in september.

Wat betreft judoka's van 13 en ouder, zijn de thans opgelegde densiteitsregels van die mate dat een her-opening voor deze judoka's nog niet gerealiseerd kan worden. We kijken uit naar verdere versoepelingen in de zomer-maanden.

Deze informatie zal ook via email naar de leden verstuurd worden.
Het bestuur.

27 april 2021

Sluitingsdagen Mei 2021


In de maand mei zijn er traditioneel een aantal officiŽle verlofdagen; ook de Merelbeekse dojo zal dan gesloten zijn.

Onze trainers hangen hun judogi aan de spreekwoordelijke haak op volgende dagen:
- 1 en 2 mei (Dag van de Arbeid)
- 22, 23 en 24 mei (Pinksteren)

16 april 2021

Hervatting bubbels van 10 (judoka's t.e.m. 12 jaar)

Nu de scholen weer opengaan en er langzaam zicht komt op versoepelingen rond de Covid problematiek, hernemen ook wij VANAF MAANDAG 19-APRIL na een 'paas-pauze' de judolessen (in bubbels van 10) voor de judoka's t.e.m. 12jaar.

Alle bestaande bubbels blijven in voege, het is niet nodig om opnieuw te registreren. Ook de les-uren zijn onveranderd, net als de regels ivm hygiŽne.

Veel sportief plezier.

26 maart 2021

PAASPAUZE in onze dojo

Gevolg gevend aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in een wereld die nog steeds door de Covid-19 pandemie wordt beheerst, en naar analogie met het onderwijs, zal Judoschool Merelbeke eveneens een PAASPAUZE inlassen.

Alle lessen (Kleuters ťn Jeugd U13) worden opgeschort vanaf Maandag 29 maart tot en met Zondag 18 april.

Dank voor jullie begrip. Laten we dit virus voor eens en altijd de wereld uit helpen.

Het bestuur.

14 februari 2021

Herneming van de lessen t.e.m. 12 jaar

Maandagavond 15-feb beginnen de lessenreeksen met vaste bubbels van 10.

We verwijzen naar onze eerdere post op Facebook, en naar de mail die vorige week naar alle leden is uitgegaan.

Judoka's t.e.m. 12 jaar moeten zich registreren in een bubbel binnen hun groep (Kleuters, Kinderen Wit, Kinderen Geel, Kinderen Oranje/Groen). Bubbels zijn vast voor de volledige duur van deze nieuwe Covid-19 beperkingen: als je bent ingeschreven voor een bepaalde bubbel, blijf je ten allen tijde in deze bubbel, veranderen is niet mogelijk. Wie niet is geregistreerd komt de mat niet op.

De les-uren van de bubbels staan in bijgaand rooster (let op, kleine wijziging in de zondagse uren t.o.v. het rooster uit de email).

De dojo is er alvast klaar voor. We hebben nu 2 gescheiden matten. Mat1 is toegankelijk via de hoofdingang op de Plataan, Mat2 via de zij-ingang.

++++++++++ Les-indelingen - zie foto ++++++++++

We rekenen erop dat alle ingeschreven judoka's present gaan geven.

Sportieve groeten,

Het bestuur

10 februari 2021

Herneming van de lessen t.e.m. 12 jaar: uitgesteld tot maandag 15-februari

Ook judo-trainers worden al es ziek, en daardoor zijn we genoodzaakt om onze herneming van judo t.e.m. 12 jaar uit te stellen naar MAANDAG 15-FEBRUARI. Alsnog geen les dit weekend 13-14-februari. Onze excuses.

Iedereen zal vannacht een email krijgen met details, in het bijzonder betreffende de vereiste registraties voor de bubbels van 10. Geen email ontvangen -> verwittig info@judoschoolmerelbeke.be .

9 februari 2021

Heuglijk nieuws - volgend weekend herneming van de lessen t.e.m. 12 jaar

Op 1-feb-2021 zijn door de overheid nieuwe beperkingen opgelegd in het kader van de bestrijding van de Covid-19 pandemie. Hierdoor kan judo t.e.m. 12 jaar in de dojo enkel
[a] als je judo kiest als enige buitenschoolse activiteit, en
[b] de lessen plaatsvinden in groepen van max 10.

We hebben van de gemeentelijke overheid groen licht gekregen om onze judo-lessen t.e.m. 12 jaar opnieuw te laten doorgaan in de dojo, onder strikte voorwaarden. De gevolgen hiervan op onze organisatie worden hier beknopt weergegeven.

1. De dojo zal worden verdeeld in 2 gescheiden secties:
- Mat1 (te bereiken via de hoofdingang aan de Plataan)
- Mat2 (te bereiken via de zij-ingang)
Op welke mat jouw les doorgaat zal duidelijk gecommuniceerd worden.

2. We gaan terug naar de ouwegetrouwe groepsverdeling op basis van de kleur van de gordel, dus:
- Kleuters (4 tem 6 jaar)
- Witte Gordels (6 tem 12 jaar)
- Gele Gordels (6 tem 12 jaar)
- Oranje/Groene Gordels (6 tem 12 jaar)
Kleuters kunnen 1x per week les volgen, alle anderen hebben 2 lesmomenten.

3. Elke groep zal worden onderverdeeld in bubbels van max 10 judoka's, bvb. 'Kleuters A' & 'Kleuters B', of 'Oranje/Groen A' & 'Oranje/Groen B'. Details over het vormen van deze bubbels en over de bijhorende les-uren volgen eerstdaags.

4. Bubbels zijn VAST voor de volledige duur van deze nieuwe Covid-19 beperkingen. Als je bent ingeschreven voor een bepaalde bubbel, blijf je ten allen tijde in deze bubbel, veranderen is niet mogelijk.

5. Voorts blijven alle reeds bestaande beperkingen in voege: wie ziek is blijft thuis, hand-hygiŽne, geen kleedkamers/douches, geen toeschouwers, de bar is gesloten, matten worden ontsmet tussen de lessen, etc.

Sportieve groeten,

Het bestuur

2 februari 2021

Update m.b.t. judo t.e.m. 12 jaar met ingang van 1 februari 2021

Opgelet: Morgen woensdag GEEN LES.

We hebben reeds een pak antwoorden gekregen op onze poll "Bevraging ouders van judoka's t.e.m. 12 jaar" (dank daarvoor); wie nog niet heeft geantwoord vragen we om dit alsnog tegen uiterlijk morgenavond te doen; wie geen mail ontving, neem contact op met info@judoschoolmerelbeke.be.

We wachten thans op een beslissing van de gemeentelijke overheid, en hopen dan snel te kunnen schakelen om opnieuw corona-proof judo-lessen te kunnen aanbieden aan judoka's t.e.m. 12jaar.

Sportieve groeten,

Het bestuur

29 januari 2021

Nieuwe beperkingen voor judo t.e.m. 12 jaar met ingang van 1 februari 2021

De kogel schijnt door de spreekwoordelijke kerk: op basis van nieuwe beslissingen door de overheid kan --- met ingang van 1-feb-2021 --- judo t.e.m. 12 jaar in de dojo enkel
[a] als je judo kiest als enige buitenschoolse activiteit, en
[b] de lessen plaatsvinden in groepen van max 10.

De geplande lessen van zaterdag en zondag e.k. gaan nog door, maar de geplande lessen op woensdag 3-feb-2021 worden onmiddellijk ge-annuleerd.

Deze nieuwe beperkingen hebben een immense impact op onze organisatie. Teneinde Judoschool Merelbeke toe te laten om in te schatten of wij ons kunnen her-organiseren in dit kader, zal er vandaag een email uitgaan met daarin een bevraging, gericht aan de ouders van onze judoka's t.e.m. 12 jaar. Mogen wij U vragen om deze poll massaal en ook zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dank bij voorbaat.

Het bestuur.

28 januari 2021

LESSEN T.E.M. 12J - Registreren voor de lessen van 30 & 31 januari en 3 februari aanstaande

...ONDER HET VOORBEHOUD DAT ER DOOR DE OVERHEDEN GEEN SLUITINGEN OF NIEUWE BEPERKINGEN WORDEN AFGEROEPEN...

Er kan vanaf heden (tot daags voor de betreffende les) ingeschreven worden voor de lessen van 30 & 31 januari en 3 februari aanstaande. Bovendien kunnen de enkelingen van groep 2 welke voor het examen graadverhoging waren ingeschreven en die gisteren niet konden komen, alsnog de testen doen tijdens de les op zaterdag.

++++++++++ Groepsindelingen - zie foto ++++++++++

Kleuters Groep0 : ZATERDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep1 : ZATERDAG 10:00 en/of ZONDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep2 : ZATERDAG 11:15 en/of WOENSDAG 18:00 : >> hier
Kinderen Groep3 : ZONDAG 10:15 en/of WOENSDAG 19:15 : >> hier
Jeugd & Volwassenen Groep4 tot nader order NIET TOEGELATEN

++++++++++
OPGELET:
1/ Er zijn nog steeds GEEN LESSEN voor 12+ Jeugd & Volwassenen (Groep4), en dit o.w.v. de eerdere beslissingen van de overheid ter bestrijding van de Covid-19 pandemie.
2/ De kleedkamers en douches blijven gesloten: kom in judogi, zorg voor het juiste schoeisel en bovenkledij bij slecht weer.
3/ Alle andere reeds in effect zijnde Covid-19 beperkingen in en om de dojo blijven geldig. Blijf thuis als je ziek bent. Gebruik de juiste hand-hygiŽne. Trainen doen we in bubbels van 2. Geen toeschouwers, de bar is gesloten. Etc. We verwijzen graag nogmaals naar de 14-okt-2020 update van onze >> nieuwsbrief. 4/ Let ook op de gewijzigde verkeerssituatie rond de dojo.
++++++++++

Een paar puntjes betreft de inschrijvingen:
- Zorg ervoor dat je je inschrijft voor de juiste les (zie schema in de bijgaande foto)
- Inschrijven gebeurt voor 1 lessenreeks (30 & 31 januari en 3 februari); de volgende lessenreeks wordt pas later geopend
- Inschrijven gebeurt via een Events website, je hoeft daar geen account te hebben
- Na inschrijving ontvang je een bevestigings-email op het door jou opgegeven email-adres
- Voor beginners (initiatie) vraagt het registratieformulier bijkomende info
- Kan je toch niet naar de les komen, stuur dan een mailtje naar info@judoschoolmerelbeke.be (zelf annuleren van de inschrijving via de Events website kan enkel als je er over een account beschikt)
- Inschrijvingen worden daags voor de les afgesloten, ongeacht de bezettingsgraad

25 januari 2021

GRAADVERHOGING GROEPEN 2 en 3: vervroegd naar woensdag 27-januari

Sinds maart 2020 is de beoefening van onze sport zwaar getroffen geweest door lockdowns en beperkingen. Vele jeugdige judoka's kijken al maanden uit naar een kans op graadverhoging.

In het licht van een mogelijks nakende sluiting van de indoor sportactiviteiten, worden de examens voor groepen 2 en 3, initieel voorzien op 30-31-jan, vervroegd naar nu woensdag 27-jan, op de gewone les-uren (al kan e.e.a. wel uitlopen, graag Uw begrip).

Wie nu woensdag niet kan deelnemen, kan op de oorspronkelijk voorziene data examen afnemen (indien geen sluiting).

Een email volgt.

20 januari 2021

LESSEN T.E.M. 12J - Registreren voor de lessen van 23, 24 en 27 januari aanstaande

Het wordt intussen een gewoonte... Er kan vanaf heden (tot daags voor de betreffende les) ingeschreven worden voor de lessen van 23, 24 en/of 27 januari aanstaande.

++++++++++ Groepsindelingen - zie foto ++++++++++

Kleuters Groep0 : ZATERDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep1 : ZATERDAG 10:00 en/of ZONDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep2 : ZATERDAG 11:15 en/of WOENSDAG 18:00 : >> hier
Kinderen Groep3 : ZONDAG 10:15 en/of WOENSDAG 19:15 : >> hier
Jeugd & Volwassenen Groep4 tot nader order NIET TOEGELATEN

++++++++++
OPGELET:
1/ Er zijn nog steeds GEEN LESSEN voor 12+ Jeugd & Volwassenen (Groep4), en dit o.w.v. de eerdere beslissingen van de overheid ter bestrijding van de Covid-19 pandemie.
2/ De kleedkamers en douches blijven gesloten: kom in judogi, zorg voor het juiste schoeisel en bovenkledij bij slecht weer.
3/ Alle andere reeds in effect zijnde Covid-19 beperkingen in en om de dojo blijven geldig. Blijf thuis als je ziek bent. Gebruik de juiste hand-hygiŽne. Trainen doen we in bubbels van 2. Geen toeschouwers, de bar is gesloten. Etc. We verwijzen graag nogmaals naar de 14-okt-2020 update van onze >> nieuwsbrief. 4/ Let ook op de gewijzigde verkeerssituatie rond de dojo.
++++++++++

Een paar puntjes betreft de inschrijvingen:
- Zorg ervoor dat je je inschrijft voor de juiste les (zie schema in de bijgaande foto)
- Inschrijven gebeurt voor 1 lessenreeks (23, 24 en/of 27 januari); de volgende lessenreeks wordt pas later geopend
- Inschrijven gebeurt via een Events website, je hoeft daar geen account te hebben
- Na inschrijving ontvang je een bevestigings-email op het door jou opgegeven email-adres
- Voor beginners (initiatie) vraagt het registratieformulier bijkomende info
- Kan je toch niet naar de les komen, stuur dan een mailtje naar info@judoschoolmerelbeke.be (zelf annuleren van de inschrijving via de Events website kan enkel als je er over een account beschikt)
- Inschrijvingen worden daags voor de les afgesloten, ongeacht de bezettingsgraad

13 januari 2021

LESSEN T.E.M. 12J - Registreren voor de lessen van 16, 17 en 20 januari aanstaande

Het wordt intussen een gewoonte... Er kan vanaf heden (tot daags voor de betreffende les) ingeschreven worden voor de lessen van 16, 17 en/of 20 januari aanstaande.

++++++++++ Groepsindelingen - zie foto ++++++++++

Kleuters Groep0 : ZATERDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep1 : ZATERDAG 10:00 en/of ZONDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep2 : ZATERDAG 11:15 en/of WOENSDAG 18:00 : >> hier
Kinderen Groep3 : ZONDAG 10:15 en/of WOENSDAG 19:15 : >> hier
Jeugd & Volwassenen Groep4 tot nader order NIET TOEGELATEN

++++++++++
OPGELET:
1/ Er zijn nog steeds GEEN LESSEN voor 12+ Jeugd & Volwassenen (Groep4), en dit o.w.v. de eerdere beslissingen van de overheid ter bestrijding van de Covid-19 pandemie.
2/ De kleedkamers en douches blijven gesloten: kom in judogi, zorg voor het juiste schoeisel en bovenkledij bij slecht weer.
3/ Alle andere reeds in effect zijnde Covid-19 beperkingen in en om de dojo blijven geldig. Blijf thuis als je ziek bent. Gebruik de juiste hand-hygiŽne. Trainen doen we in bubbels van 2. Geen toeschouwers, de bar is gesloten. Etc. We verwijzen graag nogmaals naar de 14-okt-2020 update van onze >> nieuwsbrief. 4/ Let ook op de gewijzigde verkeerssituatie rond de dojo.
++++++++++

Een paar puntjes betreft de inschrijvingen:
- Zorg ervoor dat je je inschrijft voor de juiste les (zie schema in de bijgaande foto)
- Inschrijven gebeurt voor 1 lessenreeks (16, 17 en/of 20 januari); de volgende lessenreeks wordt pas later geopend
- Inschrijven gebeurt via een Events website, je hoeft daar geen account te hebben
- Na inschrijving ontvang je een bevestigings-email op het door jou opgegeven email-adres
- Voor beginners (initiatie) vraagt het registratieformulier bijkomende info
- Kan je toch niet naar de les komen, stuur dan een mailtje naar info@judoschoolmerelbeke.be (zelf annuleren van de inschrijving via de Events website kan enkel als je er over een account beschikt)
- Inschrijvingen worden daags voor de les afgesloten, ongeacht de bezettingsgraad

12 januari 2021

GRAADVERHOGING GROEPEN 2 en 3

Mogelijkheid tot examen graadverhoging:
- Groep 2: zaterdag 30-januari
- Groep 3: zondag 31-januari
Tijdens de les. REGISTRATIE via de eventbrite website is VEREIST!

Onder het Covid-19 regime willen we onze jonge judoka's toch perspektief bieden op graadverhoging.

Groep 2: >> hier
Judoka's van Groep2 - die dat willen - kunnen tijdens de les van 30-januari-2021 examen afleggen voor het 2e gele streepje of voor de gele gordel (indien reeds in het bezit van het 2e gele streepje).
Opgelet: kinderen die pas op 19-december-2020 hun 1e gele streepje behaalden en toen overgingen van Groep1 naar Groep2 kunnen NIET aan dit examen deelnemen.
Kinderen uit Groep2 die op 30-januari-2021 geen examen willen doen krijgen gewoon les.

Groep3: >> hier
Judoka's van Groep3 - die dat willen - kunnen tijdens de les van 31-januari-2021 examen afleggen voor een 1e of 2e streepje op hun huidige gordel of voor de volgende gordel (indien reeds in het bezit van het 2e streepje op hun huidige gordel).
Opgelet: voor kinderen is de groene gordel het hoogst haalbare, er worden geen blauwe streepjes uitgedeeld.
Kinderen uit Groep3 die op 31-januari-2021 geen examen willen doen krijgen gewoon les.

Veel succes.

7 januari 2021

LESSEN T.E.M. 12J - Registreren voor de lessen van 9, 10 en 13 januari aanstaande

Er kan vanaf heden (tot daags voor de betreffende les) ingeschreven worden voor de lessen van 9, 10 en/of 13 januari aanstaande.

++++++++++ Groepsindelingen - zie foto ++++++++++

Kleuters Groep0 : ZATERDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep1 : ZATERDAG 10:00 en/of ZONDAG 09:00 : >> hier
Kinderen Groep2 : ZATERDAG 11:15 en/of WOENSDAG 18:00 : >> hier
Kinderen Groep3 : ZONDAG 10:15 en/of WOENSDAG 19:15 : >> hier
Jeugd & Volwassenen Groep4 tot nader order NIET TOEGELATEN

++++++++++
OPGELET:
1/ Er zijn nog steeds GEEN LESSEN voor 12+ Jeugd & Volwassenen (Groep4), en dit o.w.v. de eerdere beslissingen van de overheid ter bestrijding van de Covid-19 pandemie.
2/ De kleedkamers en douches blijven gesloten: kom in judogi, zorg voor het juiste schoeisel en bovenkledij bij slecht weer.
3/ Alle andere reeds in effect zijnde Covid-19 beperkingen in en om de dojo blijven geldig. Blijf thuis als je ziek bent. Gebruik de juiste hand-hygiŽne. Trainen doen we in bubbels van 2. Geen toeschouwers, de bar is gesloten. Etc. We verwijzen graag nogmaals naar de 14-okt-2020 update van onze >> nieuwsbrief. 4/ Let ook op de gewijzigde verkeerssituatie rond de dojo.
++++++++++

Een paar puntjes betreft de inschrijvingen:
- Zorg ervoor dat je je inschrijft voor de juiste les (zie schema in de bijgaande foto)
- Inschrijven gebeurt voor 1 lessenreeks (9, 10 en/of 13 januari); de volgende lessenreeks wordt pas later geopend
- Inschrijven gebeurt via een Events website, je hoeft daar geen account te hebben
- Na inschrijving ontvang je een bevestigings-email op het door jou opgegeven email-adres
- Voor beginners (initiatie) vraagt het registratieformulier bijkomende info
- Kan je toch niet naar de les komen, stuur dan een mailtje naar info@judoschoolmerelbeke.be (zelf annuleren van de inschrijving via de Events website kan enkel als je er over een account beschikt)
- Inschrijvingen worden daags voor de les afgesloten, ongeacht de bezettingsgraad


Terug