Nieuwspagina 2007december 2007

Foto's

De foto's van de Sint, de quiz, met mijn maat op de mat en nog enkele competititefoto's staan nu op de site. Neem vlug eens een kijkje bij foto's...

2 december 2007

3x GOUD, 1x BRONS, 1x vierde

Weer valt Merelbeke in de prijzen op het Pupilen-Miniementornooi te Kemzeke. Te veel om hier op te noemen, dus lees hier vlug het verslag!
>> Lees meer

25 november 2007

2x GOUD, 1x vierde

Op het miniementornooi te Evergem behaalden Arbi Gadbizijev en Rodin Van Nieuwenborgh een mooie 1e plaats en kon Thijs Van Lierde een 4e plaats in de wacht slepen. Mooi gedaan jongens!

18 november 2007

2x ZWART: Wouter en Luc

Judoschool Merelbeke telt nog eens 2 zwarte gordels meer. Luc Braeckman en Wouter Goedertier haalden met succes hun 1ste DAN-graad te Zele. Dikke proficiat alle twee!!
>> Lees meer

11 november 2007

Rodin helpt Oost-Vlaamse ploeg aan overwinning!

Afgelopen zondag maakte Rodin Van Nieuwenborgh deel uit van de Provinciale ploeg (selectie op basis van de stand in de jeugdtrofee). Hij won alle 3 zijn kampen, werd 1e in zijn poule en hielp zo Oost-Vlaanderen aan de overwinning!!!
>> Lees meer (update)

10 november 2007

2x GOUD en 1x ZILVER op katatornooi te Gullegem

Zoals verwacht behaalden Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht de 1ste plaats in het kime no kata te Gullegem, maar nu konden ook Celine Crevals en Nathalie De Pauw een 2de plaats veroveren in het ju no kata, en dit voor hun eerste deelname!! De 1ste plaats was terug voor Dirk maar nu samen met François Marckx. Mooi gedaan, hoor!
>> Lees meer.

10 november 2007

1x ZILVER en 2x BRONS op Groen-Blauw

Op het provinciaal groen-blauw tornooi te Lokeren konden Bert Thienpont (2de plaats), Valerie De Ghouy en Ruben Bauwens (3de plaats) het podium halen. Proficiat!
>> Lees meer (update)

4 november 2007

1 punt op SHIAI

Koen De Deurwaarder behaalde 1 punt! Proficiat!

3 november 2007

Belgisch kampioenschap

Nathalie De Pauw mocht deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap te Hasselt. Ze kon 1 wedstrijd winnen, maar haalde jammer genoeg het podium niet. Mooi gedaan!

27-28 oktober 2007

5de Plaats op 1ste Int. Katakampioenschap Japan!

Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht konden op het 1ste Intenationale Kodokan katakampioenschap in Tokyo een mooie 5de plaats veroveren. Fantastische prestatie!
>> Lees meer op de blog

22 oktober 2007

Eenmaal BRONS op Vlaams kampioenschap

Op het Vlaams Kampioenschap te Herentals haalde Nathalie De Pauw een derde plaats in de categorie -57kg, en kan bijgevolg deelnemen aan heet Belgisch kampioenschap. Proficiat!
>> Lees meer

14 oktober 2007

4x GOUD, 2x ZILVER, 1x BRONS op PM Waarschoot

Onze jeugdige judoka's hebben fantastisch gepresteerd op het Pupillen-Miniemen tornooi te Waarschoot! Te veel om hier op te noemen, dus lees vlug het verslag. Proficiat jongens!
>> Lees verslag

13 oktober 2007

Tweemaal ZILVER op Oostvlaams kampioenschap (senioren)

Pieter Cadron en Nathalie De Pauw konden beiden een 2de plaats veroveren op het Provinciaal Kampioenschap te Kruishoutem.Hierdoor zijn ze geselecteerd om deel te nemen aan het Regionaal Kampioenschap in Herentals. Proficiat en veel succes!
>> Foto's

7 oktober 2007

3 punten op SHIAI

Zowel Steffie Temmerman, als Stefan Cantineau en Joeri Van den Broecke hebben er elk 1 punt bij! Goed zo!

6 oktober 2007

Met mijn maat op de mat

Onze jeugdige judoka's kregen de gelegenheid een vriend(in) mee te nemen op de training. Het was weer een leuke dag!
>> Foto's

29 september 2007

Eenmaal BRONS te Ingelmunster

Op het 3de internationaal tornooi te Ingelmunster haalde Nathalie De Pauw een derde plaats in de categorie -57kg.
>> Lees meer

21 september 2007

Arne trouwt!

Arne De Wulf en Stefanie gaven elkaar het ja-woord!! Dit betekende een fuifje en/of receptie voor onze judoka's... Proficiat en veel geluk!!

september 2007

Uitnodiging 1ste Internationaal katatornooi Japan

Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht kregen een officiële uitnodiging om deel te nemen aan het 1ste Internationale katatornooi in de kodokan in Tokyo (Japan). Er zijn slechts drie "judokoppels" geselecteerd uit heel Europa. Proficiat en veel succes!!
>> Lees de uitnodiging
>> Lees de wedstrijdreglementen

2 september 2007

6 punten op SHIAI

Steffie Temmerman behaalt 1 punt en Pieter Cadron maar liefst 5 punten, wat zijn totaal op tien brengt (dus binnenkort naar 2de DAN!). Proficiat alle twee!

30 augustus 2007

"Boom" krijgt er een dochtertje bij!

Steven Christiaens en Evelyne De Bruycker melden ons de geboorte van hun tweede dochtertje: Amélie. Wij wensen de trotse ouders een dikke proficiat!

juli-augustus 2007

Zomerkampen Judo

Een aantal van onze judoka's houden het geen hele zomer vol zonder judo. Gelukkig voor hen zijn er dan een aantal judokampen. Eén ervan vond plaats in de Blaarmeersen.
>> Hier een verslag van Matthias Braeckman.

juli-augustus 2007

Vakantie, joepie! Oh nee, geen judo.

In juli zal de dojo gesloten zijn, maar in augustus vinden de traditionele opsmukdagen plaats: iedereen welkom om een handje te helpen.
>> Lees meer
De judolessen zelf zullen hervatten op woensdag 22 augustus .
>> Info

19 juni 2007

7de en 9de op World Master Kata.

Op de "World Master Kata Championship" in Sao Paulo (Brazilië) behalen Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht een 7de plaats in het kime-no-kata en een 9de plaats in het katame-no-kata. Proficiat!!
>> Lees meer

10 juni 2007

Dirk wordt 5de DAN!

Fantastisch! Na veel trainen (samen met Christophe Inghelbrecht) behaalt Dirk De Maerteleire de 5de DAN graad en dit met felicitaties van de jury. Proficiat Dirk!
Ook leuk om weten is dat op diezelfde dag Robert Van De Walle (5x deelgenomen aan de Olympische Spelen: 1xGOUD, 1xBRONS) 8ste DAN is geworden.

13 mei 2007

BRONS op Europees Kampioenschap Kata!

Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht halen de bronzen titel binnen in het kime-no-kata op de "European Kata Championship" te Wuppertal (Duitsland). Prachtig!
>> Lees meer

28 april 2007

GOUD op European Master Kata!

Op de "European Master Kata Championship" in Tours (Frankrijk) behalen Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht een eerste plaats in de categorie "kime-no-kata". Fantastische prestatie, jongens!!
>> Lees meer

31 maart 2007

GOUD op Katatornooi Sint Martens Latem.

Dirk De Maerteleire en François Marckx winnen het katakampioenschap te Sint Martens Latem in de categorie "juno kata". Proficiat!

18 maart 2007

Nogmaals zwart!

Judoschool Merelbeke mag weer een zwarte gordel verwelkomen: Joeri Van den Broecke (met als partner Pascal-Paul Van Laecken). Goed zo!

24 februari 2007

Wouter Belgisch Kampioen!

Wouter Goedertier zet een fantastische prestatie neer te Hasselt: hij behaalt GOUD op het Belgisch kampioenschap voor beloften in de categorie -81kg. Mooi gedaan, Wouter!!
>> Lees meer

27 januari 2007

3x Initiator!

Celine Crevals, Simon Crevals en Pieter Cadron behalen het diploma Initiator judo. Proficiat alle drie!

21 januari 2007

Een zwarte gordel erbij!

D'Herckers Jean Pierre behaalt (met als partner Geert Stroobant) de 1ste DAN graad. Proficiat JP!

18 november 2006

Een trainer A erbij!

Pascal-Paul Van Laecken behaalt het diploma Trainer A . Proficiat!


Terug