Nieuwspagina 201018 december 2010

U11/U13 te Buggenhout

Ondanks het slechte weer, toch nog 5 deelnemers die elk met een mooie medaille konden terug keren van Buggenhout.
>> Lees meer.

27 november 2010

Hyundai cup heren: Merelbeke wint de beker!!

Schitterende afsluiter van de competitie 2010! Onze herenploeg heeft het voor elkaar gekregen: met brio (winst tegen alle ploegen!!) winnen ze het interclubtornooi in 3de afdeling. Hoera! Proficiat! Dit wil zeggen: volgend jaar mogen ze naar de 2de afdeling. Fantastisch!
>> Verslag (update).

21 november 2010

Hyundai cup heren: Merelbeke aan de leiding!!

Onze heren hebben het fantastisch gedaan op de eerste interclubdag: 4 op 4 gewonnen!! Iedereen welkom om onze heren aan te moedigen volgende zaterdag 27 november om 9u45 te Lichtervelde. Wie weet kunnen ze de beker binnenrijven??
>> Lees meer.

13-14 november 2010

Tornooi Freddy Van Durme Evergem

JSM kan trots zijn op onze competitiejudoka's!! Alle leeftijdscategorieën waren vertegenwoordigd en ze behaalden maar liefst 14 medailles!! Schitterende prestatie!
>> Lees meer (U11,U13).
>> Lees meer (U15,U17,+17).

11 november 2010

Interprovinciaal Kampioenschap U13

Marjolein, Hanne en Natan dragen hun steentje bij aan de overwinning van Oost-Vlaanderen op de Interprovinciale Kampioenschappen U13.
>> Lees meer.

7 november 2010

Shiai: 3x 1 punt!

Cederik Overdeput, Nathalie De Pauw en Valerie De Ghouy behaalden elk 1 punt op de shiai te Zele. Goed zo!

6-7 november 2010

DIRK & CHRISTOPHE, EUROPEES KAMPIOEN KATA

Op het Europees katakampioenschap te Pordenone (Italië) konden Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht de Europese titel in het "Kime No Kata" bemachtigen in hun reeks (-47 jaar).
De dag erna (zondag 7/11) mochten, per kata, de gemedailleerden uit de 2 leeftijdscategoriën (<47jaar en >47 jaar), deelnemen aan de Open Europese Kata kampioenschappen. Daarin zijn ze mooi 2° geworden, na de vice-wereldkampioenen Spanje en voor de 2 Italiaanse koppels, het tweede Spaanse koppel en de Nederlanders.
Een fantastisch schitterende prestatie. Proficiat!!!
>> Podiumfoto

6 november 2010

Belgisch Kampioenschap Senioren

Nathalie De Pauw slaagde er jammer genoeg niet in om een medaille te halen op het Belgisch kampioenschap. Toch een mooie prestatie om zover te geraken. Proficiat!

30 oktober 2010

Flanders Cup 2010

Op het prestigieuze Internationaal tornooi 'Flanders Cup', waar men enkel mag deelnemen op uitnodiging, behaalde Mina Libeer de gouden medaille en kon Wouter Goedertier het brons veroveren. Schitterende prestaties!

23 oktober 2010

Open katatornooi te Ludres (Frankrijk)

Ter voorbereiding op het EK namen Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht deel aan het internationaal katatornooi te Ludres. In het kime no kata behaalden ze een mooie 2de plaats en in het juno kata een 4de plaats! Proficiat!
>> Lees meer.

23 oktober 2010

U13 te Kemzeke

Op zaterdag 23 oktober 2010 trokken Marjolein, Hanne, Natan, Jakob en Wouter naar Kemzeke, om er het jaarlijkse miniementornooi te gaan bevechten. En het werd een hoogdag, want naast de mooie individuele prestaties slaagden deze 5 kids erin om de beker voor de 3e plaats in het clubklassement in de wacht te slepen!
>> Lees meer.

23 oktober 2010

Vlaams Kampioenschap Senioren

Nathalie De Pauw slaagde erin om een bronzen medaille te veroveren en zo een ticket te bemachtigen om deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap! Cederik Overdeput verloor jammer genoeg zijn eerste wedstrijd op beslissing (hoewel hij een positieve score had gemaakt en de andere niet ...) en kreeg geen herkansing.

9 oktober 2010

Oostvlaams Kampioenschap Senioren

Arne Dewulf, Pieter Cadron, Nathalie De Pauw en Cederik Overdeput trokken naar Kruishoutem om deel te nemen aan het PK Senioren. Wie een medaille kan bemachtigen, mag ook deelnemen aan het Vlaams kampioenschap 2 weken later. Zowel Nathalie als Cederik slaagden in die opzet en behaalden een 2de en respecitevelijk 3de plaats. Proficiat!

2 oktober 2010

Provinciaal Groen-Blauw

Mina Libeer en Delphine Lucas konden de gouden medaille veroveren, en Kjell De Ridder behaalde de zilveren medaille. Mooie prestatie!
>> Lees meer.

19 september 2010

Pot van Olen

Mina Libeer behaalde zilver op het zwaarbevochten U15 tornooi te Olen. Proficiat!
>> Lees meer.

12 september 2010

U15/U17 tornooi te Bredene

7 judoka's namen deel aan het U15/U17 tornooi te Bredene en behaalden maar liefst 4 medailles!
Proficiat voor deze mooie seizoensopening!
>> Lees meer.

augustus 2010

Videobeelden nieuwe reglementen

Een interessante link i.v.m. de nieuwe wedstrijdreglementen: >> klik hier.

juli 2010

“Terug van geslaagde stage Japan.”

Dinsdag is Dirk teruggekeerd van de Kodokan in Tokyo. Hij is er de kata-stage gaan volgen en had het geluk nog een stukje van de zomerstage te kunnen meepikken. 7uur judo per dag met het kwik soms tot aan 38°C was op sommige dagen wel zeer warm, maar alle grote sensei’s waren present. Dat maakte de hitte naar verluid méér dan draaglijk.
Foto dirk met meester Abe (10de DAN).

juli 2010

VAKANTIE!!!

Het einde van het seizoen werd weer mooi beëindigd met onze jaarlijkse interclub en BBQ. Nu tijd om ons lichaam te laten rusten en te genieten van de (hopelijke) zon. Maar niet getreurd, want we starten opnieuw op woensdag 25 augustus. >BR> Natuurlijk geen nieuw seizoen zonder eerst grote kuis te houden en wat karweitjes op te knappen in onze dojo. Daarom een warme oproep om te helpen op één van onze "opsmukdagen" op 7, 8, 21 en 22 augustus (van 9u00 tot 13u30).
>> Lees meer.

13 juni 2010

Nathalie wordt 4de DAN

Nathalie De Pauw slaagde (met als partner Christophe Inghelbreht) voor het examen 4de DAN. Proficiat!!

24-25 mei 2010

WK Kata 2010 – Boedapest.

Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht behalen een 4° plaats in de finaleronde van de kime-no-kata competitie. Super!!
>> Lees meer.

22 mei 2010

CBJS te Otegem

Solo-optreden van Arthur Van Bosstraeten op het U13 tornooit te Otegem. Hij behaalde een mooie 3de plaats in de categorie -47kg. Proficiat!!
>> Podiumfoto.

9 mei 2010

U13 tornooi te Wetteren

3 judoka's namen deel aan het U13 tornooi te wetteren en behaalden 2 gouden en 1 bronzen medaille!
>> Lees meer.

2 mei 2010

Shiai: 2 punten!

Cederik Overdeput kon twee punten binnenhalen op de shiais te Zele. Goed zo!

25 april 2010

CBJS te Eernegem

Op het tornooi te Eernegem namen 3 judoka's deel. Simon Crevals verloor voor de 3de plaats, Cederik Overdeput kreeg geen herkansingen. Toch keerden ze met 2 medailles terug want Delphine Lucas behaalde zowel goud (in haar eigen categorie) als zilver (in een hoger categorie). Proficiat!

24 april 2010

Internationaal tornooi te Duitsland

Mina Libeer selecteerde zich om deel te nemen aan haar eerste internationaal tornooi. Dit vond plaats in het Duitse Bottrop.
>> Lees meer.

17 april 2010

Internationaal katatornooi te Frankrijk

Op het internationaal katatornooi te Tours slaagden Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht erin om het zilver te veroveren in het Kime No Kata. Mooi gedaan!

4 april 2010

Bert 10 punten!

Bert Crevals behaalde zijn laatste punt: op naar 5de DAN!! Ook Cederik Overdeput kon twee punten veroveren en Pieter Cadron één. Proficiat jongens!

3 april 2010

3x Belgisch kampioen Kata

Merelbeke rules!!
Nathalie De Pauw en Anne Ravays werden Belgisch kampioen in het Ju No Kata en Dirk De Maerteleire en Christophe Inghelbrecht werden zelfs 2x Belgisch kampioen zowel in het Nage No Kata als in het Kime No Kata. Fantastische prestatie!
>> Lees meer.

3 april 2010

Bekers van Deinze

JSM keerde terug met maar liefst 3 bekers!!Goud voor Mina Libeer, Zilver voor Michiel Van Gendt en Brons voor Arthur Van Bostraeten. Proficiat!
>> Lees meer.

27 maart 2010

PM tornooi te Kruishoutem

9 judoka's gingen samen met ouders en coach naar Kruishoutem. Het werd een plezante judo-dag en iedereen keerde huiswaarts met een mooie medaille. Proficiat!
>> Lees meer.

14 maart 2010

PM tornooi te Zelzate

Onze miniemen en pupillen deden het weer goed! Doe zo verder, jongens en meisjes!
>> Lees meer.

7 maart 2010

U15 Tornooi te Izegem

GOUD voor Mina Libeer!! Proficiat!
>> Lees meer.
>> Foto's

27-28 februari 2010

2x ZILVER op Belgische kampioenschappen CBJ

Wouter Goedertier en Mina Libeer konden beiden een zilveren medaille veroveren op het Belgisch kampioenschap. Fantastisch gedaan!
>> Verslag. UPDATE
>> Competitiefoto's Mina

21 februari 2010

Katakampioenschap Marcel Clause

Nathalie De Pauw behaalde met haar nieuwe katapartner Anne Ravays een gouden medaille in het Juno kata. Proficiat!
>> Foto's.

februari 2010

Foto's groot formaat

Vanaf nu kan je via de knop "downloads" in het menu foto's in oorspronkelijk formaat bekijken en/of downloaden. Mensen die foto's maken, kunnen heel gemakkelijk een fotogallerij aanvragen via Nathalie De Pauw (e- mail) om hun foto's zelf up te loaden.

13-14 februari 2010

Regionale kampioenschappen CBJ

Wouter Goedertier en Mina Libeer selecteerden zich voor het Belgisch kampioenschap! Beiden behaalden een zilveren medaille. Gefeliciteerd! Veel succes op het Belgisch!!
>> Foto's.

6 februari 2010

Provinciale kampioenschappen CBJ

De jeugd van judoschool Merelbeke keerde huiswaarts met maar liefst 6 medailles en dus 6 selecties voor het regionaal kampioenschap!! Fantastisch!
>> Lees meer.
>>Foto's.

31 januari 2010

Miniemen te Berlare

1x GOUD, 4x ZLIVER, 2x BRONS. Onze miniemen doen het super!!
>> Lees meer.

30 januari 2010

Beker der topjudoka's

2 Bronzen medailles voor Merelbeke: Mina Libeer en Alexander Van Damme. Goed gedaan! Proficiat!
>> Lees meer.

24 januari 2010

Cadetten te Lendelede

Mina Libeer en Kjell De Ridder zorgden voor 2 medailles te Lendelede: ZILVER en BRONS!! Mooi gedaan voor een eerste deelname bij de U15. Proficiat!
>> Lees meer.

24 januari 2010

Cederik wordt zwarte gordel!!

Cederik Overdeput (met als partner Luc Braeckman) heeft met succes de 1ste DAN graad binnengehaald te Zele. Proficiat Cederik!
>> Foto's

januari 2010

LET OP!! Aanpassingen wedstrijdreglementen 2010

BELANGRIJK!!! Vanaf 2010 zijn er een aantal aangrijpende aanpassingen in de wedstrijreglementen. Klik hieronder voor meer info.
>> Nieuwe aanpassingen wedstrijdreglement 2010
>> Nog geldende aanpassingen wedstrijdreglement 2009
>> Nieuwe aanpassingen wedstrijdreglement 2010 (U11 en U13)
>> Wedstrijdreglement 2010 (U11 en U13)

17 januari 2010

Pupillen en miniemen te Aalst

4 medailles voor onze miniemen te Aalst. Proficiat!!
>> Lees meer.

2 januari 2010

Oudertraining en nieuwjaarsreceptie

Wil je onze ouders ook eens aan het werk zien op de tatami, kijk dan maar eens vlug naar de foto's
>> Foto's


Terug